Palmių Akmuo, juodas obsidianas brangakmenio gamtinių Gydomųjų Kristalų terapija amatų 25*22*5mm Užrašu Reiki gydymo Mineralų, akmenų

w97957

€1.32

-0.07

€1.39

-5 %

Nauja prekė

Palmių Akmuo, juodas obsidianas brangakmenio gamtinių Gydomųjų Kristalų terapija amatų 28*25*7mm Užrašu Reiki gydymo Mineralų, akmenų

Medžiaga:juodasis obsidianas Spalva:juoda dydis:25*22*5mm Svoris:13-17g/vnt (1cm=10mm=0.39 colių) Matavimo Duomenis įterptą paveikslėlį. Reiki Čakros Akmenų. Į Rinkinį Įeina Dėklas. Lengva keliauti su. Atlikti kuo amuletas kišenėje, rankinėje arba maišelis. Kiekvieną dvasinio gydymo akmuo turi tam tikros spalvos ir psichikos vibracijos, kuris skleidžia teigiamą energiją, siekiant prisiderinti ir valyti savo aura. Naudoti reiki, gydymas, meditacija, chakra balansuojantys, arba ritualas. Taip pat gali būti naudojamas kartu su chakra lazdelę. Pastaba:Tik jei užsakymo kiekis yra didesnis nei 500, plam akmuo gali būti apsiskaitęs ,ir gali tik graviruoti tas pats ženklas. Jei norite sužinoti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. Yra NOEXCEPTIONS! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: Akmenys, Namai Ir Sodas, Pigūs Akmenys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Akmenys

Svoris 13-17g
Gydymo kvarcas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Formos ovalo formos delno akmenys
Regioninės Funkcija Kinija
Funkcija graviruotas čakros akmenys
Spalva Juoda
Temos Talismanas
Medžiaga Juodasis Obsidianas
dydis 25*22*5mm
Naudoti namų dekoravimo,dovanų,gydymo
Prekės Pavadinimas jeaxi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai