Vasaros Vėliau kaip 2021 M. Žuvų Lauko T-Shirt Vyrams Cool 3D Spausdinimo Žvejybos Vyrai Trumpas Viršūnes 0collar Atsitiktinis Vyrų Žvejybos T-shirt Poissons

w98672

€1.58

-1.72

€3.30

-52 %

Nauja prekė

1. Mielas drauge, ačiū, pirkti dovanas mūsų parduotuvėje. Prašome, nepamirškite nurodyti savo vardą, pavardę, tikslų adresą, pašto kodą, telefono numerį, kad jie galėtų sėkmingai gauti savo paketą. 2. Mūsų produktų naudojimo Azijos dydžių. Prašome įvertinti dydis pagal drabužius, jūs paprastai dėvėti (ne savo kūną). Jeigu jūsų matavimai yra pažanga, prašome, pažiūrėkite, tarp dviejų dydžių, kurių dydis diagramos prieš perkant. Pasirinkti didesnį dydį. Jei nesate tikri dėl dydžio, prašom pasakyti, jūsų svoris ir masė, aš gali padėti jums pasiūlymą. Pastaba: Dėl vadovo matavimai, prašome leisti po 0,5-1 colio skiriasi. (1 colis = 2,54 cm)procesas fotografavimo, dėl apšvietimo, vaizdo kameros ir įranga, tikroji spalva nuotraukoje ir produktas bus šiek tiek kitoks, prašome vyrauja rūšies!

Šiltas patarimų, kaip skalbti skalbimo:

1. Plauti rankomis, kambario temperatūra, kiek įmanoma, ne mirkymas ilgą laiką. Tai geriau plauti iš karto po plovimo. Tai rekomenduojama naudoti neutralų skalbiklį, venkite ploviklis su balinimas ingredientų, plauti atgal ir saulės, ir išvengti sukimo po plovimo. 2. Po plovimo ir sausinimo, būtina pakabinti greitai ir sklandžiai sumažinti raukšles ir vengti saulės poveikio ir džiovinimo.

Žymos: T-Marškinėliai, Vyriški Drabužiai, Pigūs Marškinėliai, Aukštos Kokybės vyriški Drabužiai., T-Marškinėliai

Rankovės Stilius Reguliariai rankovės
Elemento Tipas topai
Stilius Naujovė
Lytis Vyrai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Tipas Spausdinti
modelis 3 modelis Charakteris
stilius 2 Naujovė
Kilmės KN(Kilmės)
modelio tipas 1 Spausdinti
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Poliesteris
stilius 1 Žvejyba
Viršūnės Tipas Tees
stiliaus 4 Mados
Su gobtuvu No
modelio tipas 2 3d
stilius 3 Atsitiktinis
Audinio Tipas Broadcloth

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai