Animacinių filmų Aukštis Priemonė Siena Lipdukas, Vaikų Kambariai, Vaikų Augimo Valdovas Lipdukai Gabaritas Augimo Diagramos Mokyklos Lipdukai Darželio Miegamasis

w99316

€2.81

Nauja prekė

Aprašymas

Pavadinimas: Aukštis Priemonė Siena Lipdukas Cartoon Vaikų Augimo Valdovas Lipdukai Gabaritas Vaikams Kambariai Augimo Diagramos Darželio Miegamasis Mokyklos Decal Naudojimas: Vaikų Kambario Studijų Kambarys, Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys Funkcija: Sienų Dekoro Lipduku, Plakatas, Lipdukas, Freskos, Nulupkite ir Klijuoti Apmušalus Funkcija: Lipni, Eco-friendly, Nuimamas

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus. Todėl mes naudojame www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas ar www.reefaquarium.lt Saver Shipping", kuri garantuoja www.reefaquarium.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka. Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai. Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai. Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų. Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Patarimai

Jei jūs perkate iš trijų dalių arba daugiau, gausite 5% nuolaidą. www.reefaquarium.lt pasikeis kaina automatiškai, kai jūsų užsakymą. Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo. Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo. Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau. Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai

gyvenamasis kambarys Darželio Kambarys
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" lipnios Tapetai Animacinių Filmų Freskos
Stilius Kietas
Klasifikacija Langų Lipdukai
Medžiaga PVC
Scenarijus SIENOS
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Sienos Lipdukas Vaikams Lipdukas Vaikams
Solid Color Line Namų Projektavimas
Sienų Dekoro Lipduku Kambario Papuošimai
Gauti Dydis 90x30cm
Specifikacija Single-piece Package
Tyrimas Kambarys Decorationo Sienos Ornamentu
Temos Animacinių filmų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai