Mados Anti Static Mediniai Barzda Šukos Medienos Kišenėje Šukos su Baudos Šiurkščiavilnių Dantis Už Barzdos Plaukų Ūsais, Barzda Plaukų Šukos maquiagem

w99686

€1.41

-0.25

€1.66

-15 %

Nauja prekė

Aprašymas: 100% visiškai nauja, Spalva: Juoda,Ruda Tipas: Pocket/Lyginimo Šukos Pratęstas ilgis šukos: apie 17cm Sulenktas ilgis šukos: apie 9.2 cm\ 1. Šios šukos yra sulankstomos šukos. Tai priemonės, 17cm visiškai pratęstas, ir tik 9cm, kai sulankstytas. 2. Idealiai tinka marškinių kišenių ir net piniginėje! 3. Mes nustatėme, kad šis dydis šukos puikiai tinka uždaryti viliojimo reikalaujama už barzdos ir ūsai. 4. Tai, be abejo, gali taip pat būti naudojamas ant jūsų plaukų. 5. Šios šukos padės sutramdyti savo naujai išaugo ūsai!

Pakuotė: 1PC Lankstymo Šukos Šiltas Patarimai:

Dėl šviesos ir kitų priežasčių, gali būti skirtumų spalvos. Produktai yra rankinis matavimas, šiek tiek, dydis klaida. Prašome leisti 1-2CM paklaida dėl vertus matavimas. Dėkojame už jūsų supratimą!

stiliaus 2:

Aprašymas:

100% Brand New Korio Dydis:5.5*10cm Šukos Maišelis Dydis:7.2*10.8 cm šukos:pagaminti iš natūralių pearwood. jos produktai yra natūralus aromatingas kvapas vanilės maišo:pagamintas iš aukštos kokybės PU odos ,taibus duoti savo šukomis geriausia apsauga Privalumas:anti static, užkliūti nemokamai ir jokių painiojimąsi Patvarus, lengvai apdorojamas naudoti kasdien,Vieną iš itsuse už barzdos, kiti plaukams

Į paketą įeina: 1 X barzda šukos(Ne Įeina Krepšys) Arba 1 X šukos Krepšys(Negali Būti Šukos), KAIP JŪSŲ UŽSAKYMĄ

Švelniavilnių ir Šiurkščiavilnių Dantys: Šis dvigubas sded šukos suteikia geriausias viliojimo patirties su abiem savo švelniavilnių ir šiurkščiavilnių dantis. Jokie statiniai ar išsitraukia ir puikus paimti mazgų.

Anti-Statinis Elektros krūvis: Skirtingai nuo tipiškų plastiko arba plieno šukos, kad sukelti lipnus statinės elektros, tai tvirtas ir sklandžiai medinės šukos yra paprastas būdas išvengti, kad ryte pykčio!

Įeina Kelionių Atveju: Barzdos Šukas ateina su tam tikra PU Odos Siūlės Atveju, kuri daro tai lengva nešiotis be rizikos kenkia.

Suteikti jums pasitikėjimo, gerai sutvarkyta barzda suteiks jums pasitikėjimo, kaip užkariauti pasaulį.

Puiki paslauga, tik suteikti jums aukščiausios kokybės produktus ir paslaugas

PASTABA: 1:Ten yra ne visai tas pats du lapai pasaulyje taip yra ne tas pats, medienos . 2:šukos yra rankų darbo,todėl ten bus klaidų matavimas 3:bus šiek tiek skirtumų colortexture ir matavimo įvairių šukos, Tai normalus phenomen.

STYLE2:

Žymos: Šukos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Šukos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Šukos

Sulankstyto ilgis šukos
Pratęstas ilgis šukos
Medžiaga Mediena
Funkcijos 1 Stilius Įrankis
Funkcijos 3 Plaukų Ūsais Šepetys
Tipas
Modelio Numeris Lankstymo Šukos
Elemento Tipas Šukos
Funkcijos 2 Kišenėje Įrašą
Savybės 4 Lankstymo
Spalva
dydis 1PC
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai