Mielas Kūdikių Barškučių Ranka Laikykite Jingle Drebulys Bell, Žaislų, Animacinių Filmų Teether Muzikos Suvokti Mobiliųjų Telefonų Minkštą Lovelę Naujagimiui Nuo 0 - 12 Mėnesių

w99745

€1.34

Nauja prekė

Kūdikių Barškučių / Minkštas Teether

Naujagimio žaislas.Puikus žaislas komfortą kūdikiui. Drop Laivyba: Paramos Kokybė: Aukštos Kokybės A+ Pardavimo Būdas: Didmeninė ir Mažmeninė Pakuotė: 1 VNT. / Maišas Laiką Rinkoje: 2019 Naujus ir Karšto Pardavimo Funkcija: Kūdikių Barškučių / Žaidimų Kamuolys / Teethers Medžiaga: Aplinkosaugos ir Sveikos ABS Medžiagos.Netoksiškas ir beskonis. PASTABA: 1.Dydis gali būti 1-2cm paklaida. 2.Spalva gali būti šiek tiek kitoks.

Pardavimo PoiThe dydis yra tinkamas dydis kūdikio palmnt

Dydis

Paslauga

- Mes priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO - Mes jums laivą iš elementą per 3 dienas po apmokėjimo patikrinti. - Pateikite savo vardą, pavardę ir teisingą adresą,mes išsiųsti elementas yra kilęs iš informacijos. - Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis,Mes jums sekti shippment ir gauti atgal į jūsų ASSP su atsakymą. - Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Atsiliepimai

- Jūsų pasitenkinimo ir teigiami atsiliepimai padės mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos. - Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai

Matmenys kaip parodyta
dydis Suitable for baby
Medžiaga Plastikiniai
Savybės Įdaryti
Prekės Pavadinimas bebino
Modelio Numeris Ranka Jingle Bell Drebulys
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Pakuotė Atskiria
Amžius 0-12 Mėnesių
Formos Gyvūnų
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai