30ML Auto Interjero Plastiko Plastiko Dalys Vaškas Restauruoti Agentas Atnaujinta Plastiko Atkurti Automobilių Dažai, Automobilių Atnaujinimas Agentas TSLM1

w99757

€1.35

-0.45

€1.80

-24 %

Nauja prekė

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Saugai: Pagamintas iš ekologiškai švarių medžiagų, naudojant oil-free formula, nekenksmingas ir bekvapį, tai sukelia jokios žalos jūsų automobilio ar kitos odos Plastikinių daiktų. Lengvai nubraukia toli teršalų nepakenkiant odos Plastiko. Galite gauti "naujas" automobilis lengvai!

Tai, be abejo, sutaupyti laiko ir pinigų. jis gali apsaugoti jus nuo jūsų kas mėnesį ar dažnai lankytis auto parduotuvių turi savo plastikinių daiktų suremontuotas, gaivieji ar pakeisti.

Tai puikiai tinka visų tipų transporto priemonės, tokios kaip automobiliai, vienatūris, visureigis, motociklas, motociklų, dviračių, ir dar daugiau.

Plastikiniai atkurti sprendimą yra paprasta naudoti. tiesiog nuvalykite jį su kempine ant norimos zonos, kol jums pasiekti norimą juoda spalva jūsų automobilio paviršiaus.

Techniniai duomenys:

Specifikacija: 30ml

Svoris: 35g

Dydis: 7 * 3 * 3cm

Įpakavimas: opp krepšys

Pakuotė:

1*Atnaujinimas agentas

Žymos: Dažai Siurblys, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Dažai Siurblys, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Dažai Siurblys

Prekės Pavadinimas JOSHNESE
Elemento Ilgio 7
Prekės Svoris 28g
Medžiagos Tipas atnaujinimas agentas
Prekės Skersmuo 7cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CC
Elemento Tipas Dažai Siurblys
Elemento Aukštis 3
Elemento Plotis 3
Modelio Pavadinimas 111
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Tomas 30ml
Specialios Funkcijos atnaujinimas agentas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai