Nauja
Lygaus Paviršiaus NBR Didelio Tankio Akytojo Vamzdžio Korpusas Fitneso Automobilių Sporto Įranga, Reikmenys, Drabužiai Atsparumas Plyšimui Atsparumas

Lygaus Paviršiaus NBR Didelio Tankio Akytojo Vamzdžio Korpusas Fitneso Automobilių Sporto Įranga, Reikmenys, Drabužiai Atsparumas Plyšimui Atsparumas

w9981

€3.39

Nauja prekė

modname=ckeditor

Pastaba:

1. Todėl elastingumas, Dėl kempine, kurio vidinis skersmuo 18MM, tinkamus išorinis skersmuo metalinis vamzdis yra 18-22MM. Ir taip toliau.... Skersmuo metalinis vamzdis gali būti didesnis, nei 1-3MM, iš sponge išorinis skersmuo.

2. Jeigu įrenginys yra sudėtinga, Tai yra rekomenduojama, kad metalinis vamzdis būti valomi su plovikliu arba muiluotu vandeniu pirmą kartą. Tada įdiekite jį.

3. Ilgiausias ilgis kempinė vamzdis yra 2 metrai ir daugiau kaip 1 metras, yra apskaičiuojamas pagal 2 metrų.

4. Kai kurių dydžių produktai yra tamsiai pilkos, raudonos, mėlynos ir oranžinės spalvos. Jei jums reikia šių spalvų, jūs galite pasikonsultuoti ar palikti pranešimą. Jei nėra spalva nurodyta klientas, ji bus vežamos juoda.

[Produkto naudojimo]

Sporto įranga, sporto įranga, sodo įrankiai, dviračiai, vežimėliais, riedlentės, skėčiai, krepšiai, taip pat gali būti naudojami pramoninių vamzdynų ir kanceliarinės prekės, žaislai, elektronika ir kiti aspektai, imitatoriai, vaikštynės, vežimėliai, griebtuvai, pullers, hanteliai ir kita handgrips. Muzikos Instrumentų Pramonė: Gitara Apvalkalą, Elektroninis Pianinas Apvalkalą. Kitos šakos: sodo įrankiai, medicinos įranga, žvejybos įrankiai, elektroninių apšvietimas, automobilių ir motociklų reikmenys, sodo įrankiai, plieno vamzdžiai, tekstilės, metalurgijos, laivų, transporto priemonių, elektros prietaisai, plaukų juostos, baldai, kėdės, aliuminio kopėčios, valymo priemonės, skėčiai, žaislai, šukos, plunksnakočių, rinkiniai, žaislinius automobilius, automobiliai, aparatūrą, elektronika, žaislai, keramikos, audio, garsiakalbiai, rankdarbių centrinis oro kondicionavimo sistema, pastatas, stiklo Gaminiai, tikslieji prietaisai, automobiliai, plieno, gaminius, didelio masto įrangos ir kitų produktų ir pramonės prekių ir pan.

[Produkto charakteristikų]

1. Nes jis yra sudarytas iš didelio skaičiaus nepriklausomų sandariai burbulus su mažo tankio, ir šiluminio laidumo, gumos medžiaga yra mažas, ji turi puikias šilumos izoliacines charakteristikas.

2. Paviršiaus pluta, kuri veiksmingai izoliuoja nuo išorės oro visiškai, taip, vandens ir dujų galite ne pereiti per, ir nėra būtina pridėti garų barjeras, išorinės sienos bus ne kondensatas, vandens absorbcija yra mažas.

3. Minkšta rankena, geras elastingumas, didelio stiprumo, lygaus paviršiaus, paprastas montavimas, ekonomika, greitas, elegantiškas, tvarkingas ir švarus.

4. Produktų sudėtyje yra įvairių anti-aging, anti-senėjimo ir kitų cheminių komponentų, todėl oras senėjimo varža yra geresnė, su ilgalaikis atsparumas šalto, karšto, sauso, drėgno ir kitų neigiamų aplinkos, ilgas tarnavimo laikas.

5. Nedegių, savaime gesina ugnį, nedegi, atitinka reikalavimus, priešgaisrinės apsaugos, saugios ir patikimos.

6. Ji turi plačiame temperatūros diapazone ir puikias žemos temperatūros poveikiui. Tai nereiškia, sukietėja ir trapūs at - 40 C.

7. Ji neturi chloro ir cheminių pluoštų, ir nesukelia odos alergijos.

8. Jis turi stiprią kokybės tempimo ir lenkimo, gali atlaikyti ašarojimas ir nelygios jėgos perdavimo, ir nebus pažeisti, ir esant nepalankioms sąlygoms.

9. Jis turi gerą smūgio absorbcija ir garso absorbcijos efektas, ir plataus pritaikymo.

Žymos: Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Priedai

Spalva Juoda
Taikoma Fitneso Įranga Treniruoklio
Modelio Numeris 00258
Prekės Pavadinimas HEYAFLY
Medžiagos savybės Dėvėti atsparumas plyšimui atsparumas
Gaminio ilgis 1 skaitikliai
Tekstūros medžiagos NBR gumos ir plastiko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai