LOVCARRIE 1 Maišelį Nagų Blizgučiai Milteliai Holografinis Juodojo Aukso Veido Blizgučiai Blizgančiais Dribsnių Nagų Priedai Nagų Dailės Papuošalai

w100485

€1.24

-0.06

€1.30

-4 %

Nauja prekė

LOVCARRIE 1 Maišelį Nagų Blizgučiai Milteliai Holografinis Juodojo Aukso Veido Blizgučiai Blizgančiais Dribsnių Nagų Priedai Nagų Dailės Papuošalai

Specifikacija : Pavadinimas: Holografinis Nagų Blizgučiai Milteliai Blizgučiai. Stilius:Spalvinga Sumaišyti Dydis Nagų Talpa: 4-5g Per pakuotėje Medžiaga: Blizgučiai Nagų Milteliai, Dribsniai Spalva: Kaip nuotraukose Poveikis:Nagų Blizgučiai Būklė:2020 Nauja Atvykimo Pakuotės Turinys: 1 Maišelį Nagų Blizgučiai milteliai Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Nagų Dailės Apdovanojimai. Skirtingų kampų ir šviesos šou įvairių spalvų. Įvairių Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai. Kaip naudoti: 1.Parengti jūsų nagai su base coat ir išgydyti ją pagal UV / LED lempoje. 2.Taikyti spalvų gelis, išgydyti jį pagal UV / LED lempoje. 3.Taikyti ne nuvalykite viršutinį sluoksnį, išgydyti jį pagal UV / LED lempoje. 4.Naudoti eyeshadow lazdas pasirinkti milteliai ir teptuku ant savo nagus. 5.Taikyti ne nuvalykite viršutinį sluoksnį, išgydyti jį pagal LED/UV lempos.

Pristatymas

1)1-4 darbo Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai

Nagų Blizgučiai nagų blizgučiai dulkių
Dizainas Sumaišyti Blizgučiai Ploni Dribsniai Skiltelės slankmačiai Milteliai Blizgančiais
Parama Didmeninė,Lašas laivas
Savybės Sumaišyti Dydis,Holografinis, Spalvinga
Naudojimas Nagų dailės papuošalai,makiažas, Namų dekoracijos
Elementų Tipas Spalvinga Nagų Blizgučiai Milteliai Blizgančiais
Spalvos Aukso,Sidabro,Rožinė Aukso,Pink,Rožė Raudona,Mėlyna, Violetinė, Juoda
Figūros Šešiakampis/Apvalus Sumaišyti Mini dydžio Milteliai
Pranešimas Visi žmogaus pagaminti
Drugelis Blizgančiais Svoris apie 2g
NET WT Nagų Milteliai 4-5g, Drugelis Dribsnių 2g
Prekės Pavadinimas LOVCARRIE
Privalumai Sveikos Eco-friendly
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Modelio Numeris SFL001
Stilius Holografinis Sidabro Aukso Nagų Blizgučiai Milteliai, Dribsniai
nagų patarimai 3D Nagų Dizaino Priedai
Nagų Priedai Nagų Dailės Papuošalai Pigmento Dulkių
Nagų Milteliai Weithg Apie 4-5g
Medžiaga Nagų Blizgučiai Dribsnių
Kiekis 1 pakelis
Kokybė Aukščiausios Kokybės Garantija
Sąlyga Nauja Atvykimas
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Nagų Salonas,Nagų Dailės Papuošalai
Modeliai Holografinis/Mermaid Pakabukai Nagai Blizgučiai
Statusas Shinny Blizgučiai Lydinio Slankiklį Nagų Medžiaga
dydis Mixed Size

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai