Nauja
Triad Monetų Joshua Jay Magija gudrybės

Triad Monetų Joshua Jay Magija gudrybės

w102379

€1.39

-0.24

€1.63

-14 %

Nauja prekė

Triad Monetų Joshua Jay

Įsivaizduokite, kaip tai atrodys, jei jūs TIKRAI galėjo išnykti monetas į ploną oro. Tada žiūrėti šį priekaba. TAI yra, kaip ji turėtų atrodyti. Ne juokinga, juda. Nėra greitas judėjimas. Ne fotoaparatas redaguoti. Jūs įvirsta savo rankovėmis. Jums parodyti trys monetos. Vienas po kito jie tiesiog... išnyks. Triad Monetų apreiškimas monetos magija.

Triad Monetų yra dvigubo korpuso ir monetos sistema, kuri leidžia gaminti išnykti ar pakeisti tris pusė dolerių bus. Galite rodyti ABI rankas visiškai tuščias, po paskutinio išnykti bei atlikti poveikio trumpomis rankovėmis. Joshua Jay turi ištobulinti šį stebuklą daugiau nei dešimt metų ir rezultatas yra elegantiškas sklandžiai ir labai apgaulinga rutinos įmanoma TIK su Triad Monetas.

Jei jūs kada nors matė, Joshua Jay paskaita tai triukas, jis uždaro. Ilgai galima TIK per Joshua Jay tiesiogiai Išnyksta Inc. Magija didžiuojasi laidos Triados Monetas, pasaulio magai.

Tvarkymas yra lengva

5 kasdienybe įtraukti

Kiekviename rinkinyje yra tikslumas-ranka

Ateina apsauginiai saugojimo vienetas apsaugoti rinkinys

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės

Yra Instrukcija No
Prekės Pavadinimas abay
Tipas Įvairus Prop
Savybės Lengva Padaryti
Medžiaga Magija
Amžius 8-11 Metų
Lytis Unisex
Veiklos Formos Magija Gudrybės
Modelio Numeris 8888

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai