BANXEER Lūpų Skysčio 8 Spalvos Matinis&Gilitter Lipgloss Makiažas Nude Sexy Raudona Lūpų Makiažas atsparus Vandeniui Ilgalaikį Lūpų Atspalvis

w102503

€2.55

-2.55

€5.10

-50 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Shine! BANXEER tai lūpų blizgesys pasirinkimas yra čia su putojančio išvalo, gana atspalvių rausvos, šviesos akto, punchy raudonos, ir pasirodo, rožinė. Ne lipni blizgesiu, kad eina atstumą.Lūpų Blizgesys yra suformuluota su mikro-bauda glitters, kad tūptinės dėl dramatiškas ir blizgantis efektas.

Kodėl verta rinktis šį lipgloss?

1.Nauji Keltuvai Blizgesio formulė su hialurono rūgštis sukuria pilnesnis, blizgus, pakėlė lūpų išvaizdą.

2.Įvairių spalvų, įvairių makiažas poveikį,visada yra vienas jums labiausiai patinkantį spalvų! tai kasdien važinėti turi pirkti, kaip saldainiai kristalų braškių, saldainiai, visiškai nukentėjo mano mergina širdies, labai tinka pažintys!

3.NATŪRALIŲ AUGALŲ LŪPŲ MAITINA ESMĖ, APIMANTIS LŪPŲ LINIJAS IR SUMAŽINTI LŪPŲ

4. DRĖKINA, SKLANDŽIAI, NE LIPNI sočiųjų, ryškią ir natūralią spalvą ir blizgesį withoutsticky sąlygomis, todėl ilgalaikio makiažo poveikį.

Kaip naudoti :

1 žingsnis. Taikyti blizgučiai lūpų blizgesys su aplikatorių lazdelė centre jūsų viršutinės lūpos ir kontūrus burną.

2 žingsnis. Glide aplikatorių visoje apačioje lūpų.

Buvo pabrėžta, kad:

Kokoso Ekstraktas - UVA/UVB Gynybos,Skiedžiant lūpų raukšles

Simondsijų Sėklų Aliejus - Ilgaamžis Drėgmės,Visą Dieną Vandens Užraktas

Mėtų Ekstrakto - Atsipalaiduoti ir Ramiai,Tiesa, Jūsų Lūpos

Vitaminas E - Antioksidantas ir Remonto Pažeistų Ląstelių,Soft & Sklandžiai lūpų odą

Hidratuotas, Geriau Atrodančių Lūpų. Mūsų naujas lūpų blizgesys su hialurono rūgštimi. Hidratuotas lūpų. Visą išvaizdą.

KODĖL JUMS PATINKA??? 1. moisturzing 2. Ne - lipni 3. akinti spalvos 4. Didelis pigmento 5. Lūpų remontas

PAMATYTI VEIKSMŲ "prieš" ir "po", norėdami pamatyti, kaip mūsų Nauji Keltuvai Blizgesio formulė su hialurono rūgštis sukuria pilnesnis, blizgus, pakėlė lūpų išvaizdą.

1.Formulė su hialurono rūgštis: mūsų lūpų blizgesio formulė su hialurono rūgštis hidratai lūpų. Geriau Atrodančių lūpų: gauti kontūrinis, pilnesnis, blizgus, pakėlė lūpų išvaizdą. 2.Valgomieji klasės vitamine ir medus drėkina remontas, Atleisti sausas skilinėjimą 3.NATŪRALIŲ AUGALŲ LŪPŲ MAITINA ESMĖ, APIMANTIS LŪPŲ LINIJAS IR SUMAŽINTI LŪPŲ

NON-STICK BANDYMAS

DRĖKINA, SKLANDŽIAI, NE LIPNI sočiųjų, ryškią ir natūralią spalvą ir blizgesį withoutsticky sąlygomis, todėl ilgalaikio makiažo poveikį. STIPRIOS PIGMENTACIJOS, LENGVAS IR NOTEASY TOSTICK TAURĖ

Shine! BANXEER tai lūpų blizgesys pasirinkimas yra čia su putojančio išvalo, gana atspalvių rausvos, šviesos akto, punchy raudonos, ir pasirodo, rožinė. Ne lipni blizgesiu, kad eina atstumą.Lūpų Blizgesys yra suformuluota su mikro-bauda glitters, kad tūptinės dėl dramatiškas ir blizgantis efektas.

Lūpų blizgesio formulė akivaizdžiai išlygina lūpų paviršių ir pagerina lūpų kontūras su aukštos blizgesį hidratuotas, geriau atrodančių lūpų. Gali būti taikomas tiesiogiai, be taikyti lūpų balzamas!

Kaip naudoti?

1 žingsnis. Taikyti blizgučiai lūpų blizgesys su aplikatorių lazdelė centre jūsų viršutinės lūpos ir kontūrus burną. 2 žingsnis. Glide aplikatorių visoje apačioje lūpų.

Įvairių spalvų, įvairių makiažas poveikį,visada yra vienas jums labiausiai patinkantį spalvų! Karšto pardavimo spalvų #05 SRIUBA ir #06 MOCCA, tai kasdien važinėti turi pirkti, kaip saldainiai kristalų braškių, saldainiai, visiškai nukentėjo mano mergina širdies, labai tinka pažintys!

Q&A

Q&A: --Kokios yra savybes šią prekę? ---BANXEER saldainis šviežių lūpų glazūra serijos, su sulčių-kaip drėkinanti tekstūra, lengvas ir ne lipnus, drėkina ir ne sausas. Naujas lako serija yra blizgios ir spindinčios, vandeningas ir blizgantis pojūtis. Suteikite savo lūpoms neliesti spalva ir patenkinti dual poreikius, drėkina ir spalvos vystymąsi. --Kas yra tekstūros lūpų glazūra pakuotė? Tinka išvilioti? ---Šis lūpų glazūra yra suporuotas su klasikinės juodos pakuotės, permatomas vamzdelis įstaiga gali tiesiogiai ekrano spalvos pasta, išvaizda yra madingi ir aukštos kokybės, ir ji gali būti naudojama asmeniniam naudojimui arba kaip dovana!

Žymos: Lūpų dažai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lūpų Dažai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lūpų dažai

NET WT 3.5 ml
2 funkcija Blizgučiai, Nuogas, ilgalaikis
Sertifikavimo GZZZ
Tipas Kosmetika moterims
Pavadinimas lūpų makiažas
Prekės Pavadinimas BANXEER
Komponentas Mineralinis
Spalvos 8 Spalvas Pasirinkti
Funkcija Atsparus vandeniui, Maistingas,Lengva Dėvėti,
Pažymėjimo Numeris 20200628
Modelio Numeris BX07
GZZZ YGZWBZ
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
matinis Lipgloss Spalvų 8 Spalvas Pasirinkti
Aprašymas Lipgloss Vandeniui
Naudos Drėkintuvai
Kiekis 1Pcs
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai