GIMĖ GANA 5ml Voras Gelio Nagų lako Rinkinį Viela, Piešimo Traukti Linijos Storio Tapybos Nagų Dailės Gelio lako, Nagų Rinkinys Bazės viršutinį Sluoksnį

w109586

€2.80

-1.44

€4.24

-33 %

Nauja prekė

Specifikacija: Gamintojas: GIMĖ GANA Tipas: Gel Polish Spalvų paletę: 16 Spalvas Pasirinkti Kiekis: 1 Lentelė/2 Boxs/3 Boxs /4 Boxs /6 Boxs Tūris: Apytiksl. 5ml Ingredientas: Dervos Ilgai: Apie 15 Dienų Ar Efektas: Blizgučiai Tinka Lempos: UV Lempa arba LED Lempos Pakuotės Turinys:

1 Lentelė/2 Boxs/3 Boxs /4 Boxs /6 Boxs 5ml GIMĖ GANA Piešimo Gelio lenkų Kodėl verta Rinktis Mūsų Gelio lenkijos? Jis pagamintas iš sveikų, aplinkos, draugiškas, ne nuodinga, aštraus cheminių medžiagų. Jis yra greitas džiovinimas, bet UV Šviesos. Ilgai trunka 45 dienas. Jokio erzinančio kvapo. Ne trauktis gel. Didelis spalvų sodrumas. Super Blizgus. Vienas-shot liejimo. Kūrybos vielos linija UV gel. Tinka profesionalams ir namų naudojimui. Profesionalus nagų dailės dovana sau ar savo draugei. Kaip Naudoti Mūsų Gelio Lenkijos? 1 žingsnis. Valyti Nagus tada nagų paviršiaus, kaip įprastas nagų dailės procese. 2 žingsnis. Visiškai išjudintų gelio lenkijos, tai gali padaryti gelio lenkijos spalva subalansuota. (Svarbu) 3 Žingsnis. Ruoškitės pagrindo spalva kailis norite. 4 žingsnis. Taikyti elastinga piešimo gelis su dotting pen. 5 žingsnis. Atkreipti jūsų dizaino su dotting pen. 6 žingsnis. Baigė savo dizainą, ir išgydyti. 7 žingsnis. Taikyti viršutinį sluoksnį ir išgydyti. Kaip Pašalinti Mūsų UV Gelis Nagų lakas? 1. Failo nagų paviršiaus. 2. Taikyti nuvalykite nagų apie 7-10mins. 3. Taikyti GIMĖ GANA gelio lako pertekliui pašalinti gelio. 4. Visi Pašalintas. 5. Taikyti GIMĖ GANA nagų odelės aliejus ir masažas švelniai. Švelnus Patarimai: 1. Išvengti visų oda. Jei paraudimas ar kitų požymių nepageidaujamos reakcijos atsiranda, nutraukite iš karto. 2. Laikyti sandariai uždarytas. Laikykitės atokiau nuo saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų .

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis

Tomas 5ml
Komponentas Voras Gelis
Fearure 7 Nagų Dailės Dizaino Manikiūro
Tipas Gelis Lenkijos
Fearure 8 Bazinė Viršutinį Sluoksnį
Prekės Pavadinimas Gimė Gana
NET WT 5ml
Fearure 5 Vielos Tempimo Nagų Gelis Lenkijos
Elemento Tipas Nagų Gelis
fearure 3 Voras gelis nagų lakas
fearure 2 Gelis Lenkijos
fearure 1 Gelis Nagų Lakas
Modelio Numeris AB46740
Fearure 6 Tapyba Gelio Lako
Kiekis 1 Lentelė/2 Boxs/3 Boxs /4 Boxs /6 Boxs
fearure 4 Gelis, Nagų Dailė Lenkijos
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai