Universalus Selfie LED Žiedo "Flash" Šviesos Nešiojamas Mobiliojo Telefono 36 LED Selfie Lempos Šviesos Žiedas Apkaba, Skirta "iPhone" 8 7 6 Plius "Samsung"

w111403

€2.51

-0.21

€2.72

-7 %

Nauja prekė

PAGAL PREKĖS VITOG

Mieli draugai, geros dienos!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,Mes esame didmeninės prekybos įmonė, kuri specializuojasi plataus vartojimo elektronikos. Mes sveiki atvykę agentai įsigyti mūsų produktų didmeninė prekyba, mums suteiks labai palankias kainas. Jei norite būti mūsų dropshipping klientas, prašome susisiekti su mumis.

Čia rasite geriausias produktų,maloningas paslaugų ir greitas pristatymas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Ačiū! Aprašymas Produkto Pavadinimas: "Iphone" X Įkraunamos Universalios Prabangus išmanusis Telefonas, LED Blykstė, Iki Selfie Šviesos Telefonas Žiedas "iPhone", "Android" Su USB Įkrovimo Prekės Kodas: 397395972 Kategorija: mobilusis Telefonas Nuotrauka Priedai Trumpas Aprašymas: Selfies, yra daugiau nei tik tendencija. Kartais jums rasti sau nuostabi vieta ar padėtis ir nėra kam imtis nuotrauka jums į jį. Imtis vaizdus iš šių prisiminimų su jums jį su šiais Mobiliojo Selfie Reikmenys Kiekis: 1 vnt Pakuotės Dydis: 9.5 * 9.0 * 3.5 ( cm ) Bendrasis Svoris/Pakuotė: 0.65 ( kg )

Apie Logistiką

Mūsų pristatymo laikas paprastai yra per 5 dienas. Jei produktas yra pažeistas transportavimo metu, mes visiškai atlyginti jums nuostolius. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Žymos: Mobilaus Telefono Objektyvą, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Objektyvas, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobilaus Telefono Objektyvą

Prekės Pavadinimas vitog
Formos ROUND
Suderinamos Prekės Palmių
Modelio Numeris Moterų Selfie Šviesos
Sertifikavimo CE
Tipas Apšvietimas
Kilmės KN(Kilmės)
Telefono Fotoaparato Tipas 3D Len

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai