NMSafety Apsauga Dėvėti apsauginius Darbo Pirštinės su HPPE Sumažinti Atsparios Namų Maisto 5 Klasės Lygio Pirštinės

w112663

€2.47

Nauja prekė

Aprašymas:

1. NMSafety Sumažinti Atsparios Pirštinės Yra Maisto Klasės, 5 Lygio Apsauga, Saugos Virtuvės Gabalai Pirštines. 2. Žalos mažinimo aštrių medžiagų, tokių kaip Mėsos Pjaustymo ir Medžio Drožyba ir pan. 3. Esate patikimas virtuvės padėjėjas, apsaugos jūsų rankas nuo sužalojimų, o pjovimo ir pjaustymo nupjauta atsparias pirštines. 4. Darbas, greičiau ir saugiau su pirštines. 5. Puikią apsaugą nuo aštrūs peiliai su puikų komfortą. 6. Medžiagos : 13 Gabaritas Nailono, Glassfirbe,HPPE. 7. Pakuotėje: 1 pora/daug.

Privalumas:

1). Sertifikavimas: CE bandymų duomenis EN388 4543 pagal Tarptautinius tyrimų agentūros " Intertek ir CTC sertifikavimo. 2). Kaina pranašumą: "Vieno langelio" gamyklos tiesioginio kainų, nr. tarpininkas kainų skirtumas, ir procesas, geros kokybės ir žemos kainos. 3). Gamybos koncentracija: Mūsų gamykloje praėjo Sedex ir BSCI kontrolės, gamybos procesas yra griežti, o kokybė yra garantuota.

Žymos: Apsauginės Pirštinės, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Saugos Pirštinės, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Sumažinti Atsparios Pirštinės, Anti Cut Pirštinės, supjaustyti pirštinės

Klasifikacija Darbo Pirštinės
Pirštinės Pažymėjimas EN388 4543
Prekės Pavadinimas nmsafety
HS kodas 61161000
Ar gali būti plaunami Taip
Medžiaga Balti Siūlai
dydis 7/S,8/M,9/L,10/XL,11/XXL
Pirštinės Mezgimo 13 Indikatorius
Pirštinės Įdėklo Medžiaga Nailono ir Hppe
Modelio Numeris DY110-H
Pirštinės Paraiška Stiklo ir aštrių tvarkymo pramonei, Virtuvės pirštinės
Saugojimas Sandarūs, Sausas, Vengti šviesos
Pakuotė 1 pora/maišelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai