Greenlouch Porų Korsetas Serumas Veido Odos Kliringo Serumas Anti-Senėjimo Odos Remonto Porų Perdirbimas, Balinimo

w114239

€2.87

-3.66

€6.53

-56 %

Nauja prekė

Greenlouch s Porų Korsetas Serumas yra geriausias porų sugriežtinti serume. Šis porų sugriežtinti serumas yra puikus žmonėms, kurie turi išsiplėtusias poras, ar žmonių su riebalų perteklių & riebiai ieško odos.

Pamėginkite porų sugriežtinti serumo, kuris turi ilgalaikių rezultatų, turinčių sudedamųjų dalių, pavyzdžiui, natūralus augalų ekstraktas Greenlouch išimtinę kompleksas, Serumas yra geriausias jūsų pasirinkimas porų sugriežtinti! FUNKCIJOS: 3 minutes kruopščiai porų sugriežtinti terapija. Išsiplėtusios poros dėl daugelio veiksnių sugriauti drėgmės barjerą ir sumažinti odos elastingumą. Į Greenlouch Porų Korsetas Serumas stangrina poras iš karto atkurti tvirtumo ir jaunimo išsekusią odą.

Optimalų drėgmės balansą, reguliuoja riebalų. Ilgalaikio naudojimo Greenlouch Porų Korsetas Serumas rezultatų transformacijos poras ir reguliuoti riebalų, priežastis riebumą ir odos problemų. Su drėkinantis, bet šviesa apdaila, Porų Korsetas Serumas sukuria optimalų drėgmės balansą, oda reguliuoja perteklinę produkciją riebalų išvengti porų plėtros. Revoliuciją odos tonas & tekstūros. Dėl Porų Korsetas Serumas apsaugo dažnai erzina ir piktnaudžiavo poras nuo sugadinimo ir plėtros perversmą grubus, nelygus odos tonas & tekstūros į sklandų ir nepriekaištingą odą.

ATNAUJINANT TAŠKAS: Išskyrus komponentus, konservantai, visi elementai buvo pakeisti augalų ekstraktų. Tai bus ramus, sumažinti dirginimas ir pagerinti odos tekstūrą. Be to, Porų griežtinimo poveikis, sparčiai vyksta dėl greitai įsisavinti serume.

SPECIFIKACIJOS: Taikoma odos tipas: riebi/sauso/kombinuotas odos, tinka trapią odą. Šis produktas tinka bet odos tonas. Pagrindiniai ingredientai: Chlorella, mielių ekstraktas, natrio halurono, kviečių gemalų, greipfrutų, kaktusas stiebas, Scutellaria šaknis ir kt.

Produkto Veiksmingumas: Pagerinti didelis poras, nematomas poras ir sumažinti smulkias raukšleles. KAIP NAUDOTI: tepkite srityse susiduria su išsiplėtusias poras. Švelniai bakstelėkite su ranka didžiausios absorbcijos. PATARIMAI: Išvalyti savo veidą kruopščiai, naudojant valymo visiškai tuščias iš poras. Taikyti Porų Korsetas Serumas srityse, ant veido su išsiplėtusias poras. Prašome palaukti, kol minučių nuo kreipimosi Porų Korsetas Serumas maksimalių rezultatų! PAKETĄ SUDARO: 1*Greenlouch Porų Korsetas Serumas

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai

Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Modelio Numeris Naujas
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Funkcija Odos atjauninimas
Tipas Spuogų Šalinimo Adata
dydis New
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Medžiaga Akrilo
Kilmės vieta Naujas
Standartinė Įtampa 110V
Maitinimo Šaltinis US

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai