Nešiojamų Smart LED Dantų Balinimo Prietaisą / 3 USB jungtys, skirtos "Android ""IOS", "iPhone" Dantų Balinimo Sistema, Dantų Balinimas Šaltos šviesos

w15923

€2.60

-0.42

€3.02

-13 %

Nauja prekė

Prekės Informacija

Būklė: 100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Dantų Balinimas-USB įkrovimo Namų Led Mėlynos Šviesos Dantų Whitener Naudojant 16 aukšto stiprumo tarp 480-495nm bangos mėlynos šviesos, jis gali pabalti viršutinių ir apatinių dantų, tuo pačiu metu Lengva nešiotis ir naudoti Medžiaga:PET Šviesos Spalva:šviesiai Mėlyna Paketą Sudaro: 1 *led šviesos +3 uosto konverteris (Android, Apple, kompiuterio)

Naudojant veiksmus

1. Nuplaukite ir nusausinkite dantų paviršiaus vandens su dantų servetėlės 2. Švarios mėlynos šviesos dantų balinimo šiltu vandeniu ir nusausinkite su audinių 3. Prisijungti konverteris su mėlynu dantų balinimo šviesos energijos tiekėją(Smart phone, centrinis bankas, kompiuteris, Kroviklis su USB jungtis), su mėlyna šviesa. 4. Žymėti dantų balinimo gelis tolygiai ant mėlynos šviesos paviršių, storis apie 1mm 5. Įdėti mėlyna šviesa į burną, tiek ji lengvai padaryti balinimo gelis glaudžiai į dantis. 6.Imti mėlyna šviesa ir skalauti burną po 30 minučių balinimas. Jei dantis ne bet koks anafilaksinės reakcijos gali padaryti dar kartą, siekiant pagerinti dantų balinimo poveikį.

Nuotraukos

Žymos: Dantų Balinimas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Balinimas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų Balinimas

Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1 Set
Modelio Numeris MYY010101
Elemento Tipas Dantų Balinimas
dydis Moderate
NET WT 50g
Funkcija Nešiojamieji
Komponentas LED
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas LEKGAVD

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai