800 Dalelių /daug Crystal Dirvožemio Vandens Karoliukai Purvo Augti Magija Želė Rutuliukai Vestuvių Namų Dekoro Hidrogelio Vandens Karoliukai, Perlų Formos

w17111

€1.33

-0.57

€1.90

-29 %

Nauja prekė

Savybės:

Magiškas Kristalas dirvožemio yra multi-funkcinis, gausu Azoto, fosforo, kalio, atnešdamas trąšų augalams. Tai yra netoksiškas, taršos Nemokamai ir kvapas nemokamai galima pastaruosius 2 metus. Tai dabar vis nauji karšto tendencija namų puošybai, amatus ir hobi. Jis yra plačiai naudojamas gėlių amatų auginimo savo gėlių be pilant vandenį ilgą laiką. Taip pat, tai gali būti puikus namų dekoro elementas pradėti multi-color crystal purvo į skaidraus stiklo inde.

Kaip naudoti:

1. Pamirkykite Kristalų dirvožemio vandenyje (procentais) 1:200 4 valandas.(nenaudokite karšto vandens), Supilkite jį ir filtras toli vandens perteklių. Crystal dirvožemio sugers vandenį ir išskleisti nuo 1mm skersmuo 10mm (apytiksliai) skersmens rutulio formos.

2. Pasirinkti teisingą kambariniai augalai .švarus šaknų, ir nutraukė supuvusios šaknys ir lapai. Gauti vaza,tai yra geriau, stiklo vaza ,kad atrodys gražiau . ir įdėti mirkyti Kristalų dirvožemio, (purvo turėtų padengti pusę vazos), tada prijunkite augalai, kai šaknys yra taikoma, prašome sklandžiai šaknis keldami augalai šiek tiek, ir tada paspauskite purvo, kad tai suderinama.

3. Šis produktas nėra nuodingas, jokios taršos, tai bus ne eiti blogai, ar spalva kaprizas.

4. Jums reikia vieta šį gaminį ten, kur nėra saulės, įsitikinkite, kad Vaikai negali gauti. Ji negali valgyti.

5. Ji yra daugkartinio naudojimo, kaip ilgai, kaip jūs įpilkite vandens ir atnaujinkite drėgnumas kristalų dirvožemio.

Pastaba : jums reikia sužinoti, ar jūsų įmonėje yra kostiumas crystal dirvožemio . crystal dirvožemio tiktų dauguma augalų, kurie auga drėgna aplinka. Pristatymas : Mes paprastai laivas visų prekių per 4 dienas, gavus apmokėjimą . Mes laivas Tarptautinio Oro paštu iš Kinijos China post, Paprastai galite gauti paketą greitai per 25 dienas, tačiau kartais ji gali trunka apie 45 dienų atvykti. Tai daugiausia dėl to, kad post office. Apie dydį ir spalvą : Dėl ribos, matavimo, faktinis dydis turi tam mažytė klaida (mažiau nei 2cm). Prašome leisti keletas mažų skirtumų, spalvos. Tai gali būti dėl kai kurių neišvengiamų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t. Atsiliepimai : Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums . Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas .PRAŠAU, nepalikite mūsų 1,2,3,4 žvaigždžių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: Crystal Dirvožemio, Namai Ir Sodas, Pigūs Kristalų Dirvožemio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Crystal Dirvožemio

Modelio Numeris 12 spalvų-1
dydis (po vandeniu) 15mm
Medžiaga Polyacrylat , dervos
dydis (iki vandens) 2.5-3mm
Tipas Crystal Dirvožemio
Prekės Pavadinimas DXLYMYU

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai