600 Dalelių Krepšys-skaidrus Kristalas Dirvožemio Vandens Karoliukai Orbiz Purvo Augti Magija Želė rutuliukai vestuvių Namų Dekoro hidrogelio

w23450

€0.25

-0.29

€0.54

-53 %

Nauja prekė

600 Dalelių Krepšys-Spalvinga, Vaikams, Žaislai, Augalų Auginimo Krištolo Karoliukai orbiz Kamuoliukus, Kurie Auga Vandenyje hidrogelio gelis

Atkreipkite dėmesį: 6 00 vnt / pakuotėje , 1particle yra 8-11mm ir gali šiek tiek skirtis spalvos ,dėkojame už jūsų supratimą.

Atkreipkite dėmesį: mirkymas 4 valandų gryno vandens.

Pirkėjų pastaba: Kaip ir šios nuotraukos rodo .violetinė ir juoda yra labai panašūs, perduoti šviesos gali būti rezoliuciją. ir po to auga vandenyje ,jis bus tokios pat spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje.Prašome don\ \ 't nusikalstamai mums duoti blogų atsiliepimų ,jei turite kokių nors klausimų ,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu .( Rusijos draugas, būtinai užpildykite visas pavadinimas, kai jums padaryti užsakymą)

APIE GRĄŽOS/GRĄŽINIMAS

1,Jei esate nepatenkinti su produkto, kurį gavau,mes žada, kad jūs galite grįžti bet kuriuo metu iki užsakymo įvykdymo; (kai jūs clink \'comfirm kad gavo\" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį)ir atgauti visą sumą . grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs . ir prašome užtikrinti, kad produktas nebuvo naudojamas ir yra originalioje pakuotėje.

2,gali atsirasti prarado paketo reiškinys, jūs galite susisiekti su mumis dėl grąžinimo ar redelivering dar kartą.

APIE SIUNTĄ:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas įprastu laiku.

2. Jei negavote jūsų sklype per numatomą atvykimo laiką, nedelskite ir praneškite mums. Mes bus parengti tinkamas sprendimas jums tada.

3. Paprastai, mes išsiųsti Kinija Skelbti dauguma šalių su nemokamas pristatymas. Jei norite mums siųsti DHL,UPS ir tt, prašome susisiekti su mumis, mes jums pigiausias siuntimo kainos.

APIE MOKĖJIMĄ :

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 da ys.

PIRKĖJO PASTABOS:. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. b. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti. c. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą; d. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! e. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

Žymos: Crystal Dirvožemio, Namai Ir Sodas, Pigūs Kristalų Dirvožemio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, vandens karoliukai purvo augti, dirvožemio vandens karoliukai, Crystal Dirvožemio

Po mirkymo 99-11mm
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Crystal Dirvožemio
Modelio Numeris 0111
Saugos Netoksiškas ir nevalgoma
Sušildymo laikas 24 h
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai