3 Stilius 500pcs Aukso Folija Ačiū Lipdukas Scrapbooking Apsipirkti mažoje Parduotuvėje Rankų darbo Vietos Kepimo Dovanų Puošimas Ženklų Lipdukas

w21690

€2.52

-1.35

€3.87

-34 %

Nauja prekė

3 stilius 500pcs aukso folija ačiū lipdukas scrapbooking Apsipirkti mažoje Parduotuvėje Rankų darbo Vietos kepimo dovanų puošimas ženklų lipdukas Savybės:

❤SAVO GRAŽIŲ ASMENS LIESTI - Įtraukti paprastas, bet mąstantis etiketę savo dovanų, užrašai ir laiškai. Mūsų dėkojame, lipdukai roll padėti jums susirasti draugų ir artimuosius jaustis ypatinga ir vertinama. Tikro aukso folija daro jūsų gestas tikrai išsiskiria iš kitų!

❤UNIKALUS BŪDAS PADĖKOTI KLIENTAMS - "Ačiū" eina ilgą kelią kuriant ilgalaikius santykius. Wow juos su puikus lipdukai ant jūsų užsakytas prekes maišeliai, pakavimo dėžutės, vokai ir kvitai.

❤GAUTI DAUGIAU UŽ MAŽIAU " - Kiekvienam prieinamą pakuotėje yra 1 ritininis 500 lipdukų, iš viso 500 vienetų.

❤TIESIOG ŽIEVELĖS ir KLIJUOTI - Mūsų rausvos spalvos ir gėlių lipdukai yra lipnios. Tiesiog žievelės juos iš ritinio ir klijuoti ten, kur norite. Roll ' s glassine knygos medžiaga leidžia lengviau juos nuimti.

❤VISI-PROGA DŽIAUGTIS ADD-ON - Parodyti dėkingumą už jūsų svečių lankomumas pridedant šias etiketes, kad partija pasisako. Dizainas idealiai tinka gimtadieniams, vestuvėms, namas atšilimo ir kūdikių dušai.

Techniniai duomenys:

DYDIS: Lipdukai yra 1Inch

Kiekis:1Roll/500Pcs

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3.Jei turite didelį kiekį , prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū!

Gaminio pakuotės:

1 Ritinėlis * Kanceliarinės Prekės Lipdukas

Žymos: Įvairūs Lipdukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Įvairūs Lipdukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įvairūs Lipdukai

dydis 1inch/2.5cm
Formos ROUND
Medžiaga Popierius
Modelio Numeris Kanceliarinės Prekės Lipdukas
Amžius >3 METŲ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai