Pet Šuo, Dantų Šepetėlis, Sumaišyti Bite Atsparus Teether Kramtyti Žaislas Valymas Dantų Valymas Dantų Priežiūros Pet Molinis Stick

w29826

€2.92

-1.02

€3.94

-25 %

Nauja prekė

Pet Šuo, Dantų Šepetėlis, Sumaišyti Bite Atsparus Teether Kramtyti Žaislas Valymas Dantų Valymas Dantų Priežiūros Pet Molinis Stick

Kulka Taškų: 1、Modernizuotos 3 in 1 Funkciją: Mūsų gaminių surinkimo augintinio dantų šepetėlį, šuo ištekėjimo prietaisą ir molinis žaislas funkciją, praktinė ir patogus.

2、360 Laipsnių Visų pusių Valymas: Tai šuns dantų šepetėlis lazda turi šeriai iš visų pusių, kurie bus padėti savo augintiniui sustiprinti dantys.

3、Trūksta Maisto Mokymas: Užkandžiai gali būti įdėti į šį žaislą, kuris gali pritraukti dėmesį šunų ir sumažinti elgesį šuo sugadinti baldai.

4、Medžiaga: įkandimo atsparios medžiagos, po ilgalaikių bandymų dėl įvairių veislių šunys, mūsų produktai yra atsparūs bite ir patvarus.

5、Patogu Nešiotis: Mūsų žaislai turi lanyards, kurie gali būti naudojami išvyka, vaikščioti, keliauti, lauko veikla, arba kabinti ant maišo.

Informacija:

Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Dantys Žaislas

Spalvos: žalia, mėlyna, geltona, rožinė

Medžiaga: Mišrus sąkandis atsparios medžiagos

3-in-1 funkcija: šuns dantų šepetėlis + nesandarus kamuolys + masažas žaislas

Savybės:

1. Modernizuotos 3 in 1 Funkciją: Mūsų gaminių surinkimo augintinio dantų šepetėlį, šuo ištekėjimo prietaisą ir molinis žaislas funkciją, praktinė ir patogus.

2. 360 Laipsnių Visų pusių Valymas: Tai šuns dantų šepetėlis lazda turi šeriai iš visų pusių, kurie bus padėti savo augintiniui sustiprinti dantys.

3. Trūksta Maisto Mokymas: Užkandžiai gali būti įdėti į šį žaislą, kuris gali pritraukti dėmesį šunų ir sumažinti elgesį šuo sugadinti baldai.

4. Medžiaga: įkandimo atsparios medžiagos, po ilgalaikių bandymų dėl įvairių veislių šunys, mūsų produktai yra atsparūs bite ir patvarus.

5. Patogu Nešiotis: Mūsų žaislai turi lanyards, kurie gali būti naudojami išvyka, vaikščioti, keliauti, lauko veikla, arba kabinti ant maišo.

Sąrašas:

1*naminių gyvūnų dantų žaislas

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Medžiaga Sumaišyti bite atsparios medžiagos
Taikoma Šuns Veislė Vidutinio dydžio Šuo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai