HIPERDEAL HDMI Male į 3RCA AV Composite Vyrų, M/V Jungties Adapteris Kabelio Laido Siųstuvas Oct30HW

w32865

€3.73

Nauja prekė

HDMI RCA Kabelis HDMI Male į 3RCA AV Composite Vyrų, M/V Jungties Adapteris Kabelio Laido Siųstuvas(NĖRA SIGNALO KONVERTAVIMO FUNKCIJA)

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Kiekis:1 vienpusio Perdavimo iš HDMI, RCA - 5ft/1.5 m Black Maloniai pastaba: šio kabelio nėra suderinamas su PC / laptop / PS4 / XBOX / DVD; prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad abu įrenginiai turi signalo kodavimo ir dekodavimo funkcija; daugiau informacijos, žiūrėkite vartotojo instrukcijos jūsų prietaisas HDMI yra skaitmeninis signalas ir RCA, yra analoginis signalas, ir laidų nėra konvertuoti signalą. Prietaisai patys yra tie, kad reikia konvertuoti signalą. Jei prietaisai nepalaiko kodavimo ir dekodavimo tada pirkti adapterį atskirai. Tai yra HDMI, RCA vieną pusę perdavimo kabelis, RCA, HDMI negalima, o tai reiškia, ekrano prietaisą (TV arba stebėti) yra RCA pabaigos Idealus kabelis, skirtas aukštos raiškos DVD grotuvams, HDTV imtuvams, televizoriams, projektoriams, A/V imtuvams ir kitiems HDMI-įrengta prietaisai, paauksuoti jungtys įsitikinkite, kokybiškos ir stabilios signalo perdavimas; Kabelis perduoda vaizdo signalus iki 1024 x 768 pikselių rezoliucija, Ryšiai: 1 x RCA AV composite - Vyrų; 1 x HDMI - Male.

Pakuotė: 1xHDMI RCA Kabelis

Žymos: HDMI Kabeliai, Buitinė Technika, Pigus HDMI Kabeliai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, hdmi male, hdmi male, kad, hdmi

Lytis Vyriška-Moteriška
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtys HDMI Vyrų ir Moterų (Standartinis HDMI 19pin ryšys)
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Jungtis B Subalansuotas Sąsaja
Modelio Numeris Adapteris
Išorinis Skersmuo as show
Versija HDMI suderinamus 2.1
Pakavimas Maišelis
Pakuotė Taip
Prašymas Mobilusis telefonas
Ekranas kaip rodyti
Kabelio Ilgis Paauksuoti jungtys
Prekės Pavadinimas HIPERDEAL
Funkcija Kaip hdmi2.0-suderinama
Jungtis A XLR

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai