Silikono Non-Stick Silikono Sustorėjimas, Mat Geležinkelių Tešlos Linijinės Padėklas Tešlos Pyragas Bakeware Pasta, Miltai Stalo Lape, Virtuvės įrankiai

w33557

€3.28

Nauja prekė

RM2450467825582462

✨ Extra Large 70*50 Silikono Kepimo Kilimėliai su Matavimų ✨

1.MAISTO kokybės SILIKONO: kepimo kilimėlis yra pagamintas iš BPA free, FDA 100% maisto kokybės silikono. Puikus silikoninis kepimo kilimėlis jūsų kepimo reikmenys. Nonstick kepimo skardos silikono kilimėlis kepimui.

2.UNIVERSALUS :Šis silikono konditerijos kilimėlis yra puikus maišymo, formavimo ir Valcavimo tešlos, sausainių dekoravimo reikmenys, tešlos grandiklis, Picos tešla, migdolinių sausainių, be jokių nepageidaujamų nelankstumą arba netvarka. Mūsų kepimo lakštai gali būti naudojami kaip stalviršio raštas, kepimo lakštų, vakarienė kilimėliai. Atsparus karščiui iki -40℉ 446℉ (-40℃ iki 230℃), šaldiklių, mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje be kitų reikmėms.

3.PAPRASTA - Konditerijos kilimėliai yra super lengva valyti ir laikyti. Šios silikoninės kepimo kilimėliai turi nonstick paviršius, kurį lengva valyti! Tiesiog muilu ir vandeniu arba mesti indaplovė, oro sausa ir tiesiog sulenkite ar riedėti į parduotuvę, į stalčių.

4.Už PRIEINAMĄ kainą - Gauti šį bundle ir save!! 3 kilimėliai už mažiau nei kaina 2 dembliai iš pirmaujančių konkurentų

Žymos: Kepimo Kilimėliai & Įdėklai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kepimo Kilimėliai & Įdėklai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kepimo Kilimėliai & Įdėklai

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Funkcija Įžuvinti
Sertifikavimo CE / ES
Prekės Pavadinimas magija banginis
Rinkinio Numeris 1
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo Kilimėliai & Įdėklai
Modelio Numeris 40562

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai