Kūdikių Aksomo Beanie Skrybėlių Mergaitėms Vaikų Skrybėlės Viršų Mazgas Lankas Naujagimių Skrybėlę Kūdikių Turbaną Topknot Naujagimių Fotografijos Rekvizitai Bžūp

w36023

€2.04

-0.64

€2.68

-23 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

Spalva:7 spalvų Medžiaga:Medvilnės mišinys Dydis(Apytiksliai):kostiumas 0-4Y kūdikių Paketą, įskaitant: 1pcs kūdikių skrybėlę Naujas ir gražus dizainas,specialus aksesuaras jūsų vaikas puikiai fotosesijas, arba bet ypatingomis progomis ir daliy gyvenimo Ryškių spalvų padažu jūsų vaikelis daugiau mielas, Kad jūsų kūdikis tapo daugiau mados,patraukli,graži,jūsų vaikai bus labai patinka. Puiki dovana jūsų vaikams, Nes šviesos ir ekrane skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

· Jei norite pirkti urmu, prašome contace mums, ir mes galime suteikti jums geriausią kainos ir pristatymas.

· Atkreipkite gali suteikti išsamios informacijos, kaip pateikti jav bando spręsti, pavyzdžiui, pašto kodą, buveinės telefono ir mobiliojo telefono numerius.

· Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. mes užtikrinti, kad tas pats stilius, kaip parodyta nuotraukose.

· Jei klientas yra rusijos Federacijos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, kitaip tikriausiai negali gauti prekes.

· Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Ačiū!

modname=ckeditor modname=ckeditor

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

chapeau enfant bebe menino
Medžiaga Poliesteris
vaikai skrybėlę bžūp vaikai
Tipas Skarelės
Elemento Tipas Galvos apdangalai
kūdikių priedai riba mergina
Stilius Mados
casquette enfant berniuko kepurę
Lytis Unisex
kūdikių vasaros skrybėlę touca infantil
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas GXYARRDONE
Modelio Numeris YD2266
kepuraitė kūdikių naujagimio skrybėlę
baby girl skrybėlę gorros para bebe
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Drop laivyba Taip
kūdikio kepurė roupa de bebe priedai
vaikai bžūp naujagimio fotografijos rekvizitai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai