Nauja
Wonderlife Dragos išleidimo angos artefaktas vandens ištekėjimo vamzdžių valymo užsikimšę valymo brush tool, gali pakartoti šiaudų cleaner

Wonderlife Dragos išleidimo angos artefaktas vandens ištekėjimo vamzdžių valymo užsikimšę valymo brush tool, gali pakartoti šiaudų cleaner

w38503

€2.61

-2.6

€5.21

-49 %

Nauja prekė

304 nerūdijančio plieno, atsparus lenkimo ir nesilaikantiems

Uodegos žiedas dizaino, taupo pastangų ir negadina savo rankas

Lengva valyti, lengva valyti, gali būti naudojamas kelis kartus

Šaldytuvo s šaldytuvo skyriaus užšąla dėl netinkamo reguliavimas termostato arba blogo maisto produktų krova. Todėl, mes turime pareguliuoti šaldytuvo termostatas ir reguliuoti maisto produktų paskirties vietą, kai remontas. Galiausiai laipsnį šaldymas šaldytuve turi tam tikrų santykių su dažnis atidarant šaldytuvo dureles ir kiekį drėgmės maisto.

Kiekvienas, kuris bandė valymas vandens vamzdžiai žino, kad ji yra sunkiau kruopščiai išvalyti viduje žarna. Gerai, nebėra! Jei jums turėjo pakankamai užteršti žarnos ir pakeisti juos reguliariai, jums reikia šį Ilgai, Lanksčius Vamzdžius, Teptukas baigti šių bėdų.

Pagrindinės Savybės

Saugo Jūsų Žarnos Bakterijos-laisvai

Valymas jūsų šaldytuve nutekėjimo ir kitų ilgio vamzdžiai pašalinti bakterijas ir dėmių susidarymą, todėl jie nėra užteršti jūsų žarnos, maisto produktų, ir prekių, kurių Lanksti Šlapiu Teptuku Valiklis.

Padidina Maisto Skonį

Naudojant šį šepetėlį padidina maisto produktų skoniui, nes dėmes ir bakterijas didėjimas nereiškia, kad ją į savo šaldytuvai ir maisto; 61-colių (155cm) bendras ilgis, todėl puikiai tinka valyti šaldytuvą, kanalizacija, automobilių stoglangis drenažo vamzdį, ar kitų ilgai žarnos.

Lanksčios ir Minkštos

Vamzdinės formos šepetėliu vieną galą ir kilpa pabaigoje dėl kitų; Nailono šeriai švelniai krūmynai toli bakterijų ir dėmių susidarymą, nepažeidus vamzdžius; veikia ant bet kokio paviršiaus medžiagos (vario, vinilo, plastiko vamzdžiai programos).

Gauti Šių Nepatogu Kampų

Vamzdis šepetys lankstus, kad net dirbti su lenktas vamzdelis (kampu mažiau kaip 90 laipsnių). Nailono šeriai surinkti ir pašalinti į kanalizaciją, maisto, riebalų susikaupimo, ir šiukšles; pakankamai tvirtos, ilgalaikiam naudojimui.

Paprastas Valdymas

Pašarų lankstaus kotelio (teptuku pabaigoje pirmą kartą) į vamzdžius ir švelniai krūmynai viduje, o darbo teptuku atgal. Lanksti dar tvirtas viela-kūno gyvatės savo kelią per lengvai ir eina giliai į bet nutekėjimo.

Specifikacijos

Medžiaga Nailonas+Nerūdijančio Plieno

Tipo Valymo Šepetys

Savybės Lanksti

Bendras Ilgis 155cm

Produkto Svoris

70G

Pakuotės Turinys

1 × Ilgio Lanksčios Šaldytuvas Šlapiu Teptuku

Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Žymos: Valymo Šepečiai, Namai Ir Sodas, Pigios Valymo Šepečiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Valymo Šepečiai

Tipas Kita
Naudojimas Butelis
Modelio Numeris viela iš nerūdijančiojo plieno šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti
butelis šepetys pieno taurės šepetys
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Vieliniu Šepečiu taurės šepetys
Pieno Butelis Šepetys Kūdikių Buteliukas Šepetys
Stilius Scourer

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai