Automobilių stiklų Nano Remonto Skystis "PASIDARYK pats" Langų Remonto Įrankiai Nulio Kreko Atkurti

w45157

€2.22

-0.95

€3.17

-29 %

Nauja prekė

Automobilių stiklų Nano Remonto Skystis "PASIDARYK pats" Apie Langų Remontas:

• Šis rinkinys yra sukurta siekiant suteikti transporto priemonių savininkai reikalingą informaciją ir įrankius, remontas mažų nuostolių sluoksniuotojo automobilių stiklo stiklai.

• Šis rinkinys turėtų būti naudojami tik bulls-eye, spider web, star žalos atlyginimo, ir tam tikrą derinį pertraukos mažesnis nei 1 colio (25 mm) skersmens. Šis rinkinys bus ne remontas paviršiaus duobių didesnis nei arba

įtrūkimų ilgiau nei 3/16 colių (5 mm).

• Jei žala(s) yra pagrindinė Vairuotojo Matymo Zonoje (DPVA), kaip aprašyta ROLAGS, savininkai turėtų turėti savo prekinis, galinis stiklo tikrina profesionalus stiklo remonto specialistas, siekiant nustatyti, ar priekinio stiklo turi būti taisomas ar pakeičiamas kitu.

Savybės:

Lengva naudoti - trunka tik kelias minutes

Remontas visų tipų laminuoti stiklai

Sumažina išvaizdą įbrėžimus ir įtrūkimus ir sustabdo jų plitimui

Išplėstinė dervos formulė

Geras kelių remonto darbai

Pakuotė :

1 x remonto derva

5 x gydant juostelėmis

1 x rankovėmis skustuvo ašmenimis

Atkreipkite dėmesį: 1.prekės neateina su mažmeninės prekybos, pakavimo,mes paketą, jis taip pat iki siuntimo,nesijaudinkite. Automobilių stiklų Nano Remonto Skystis "PASIDARYK pats" Prekės Informacija: * Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti * Lengva naudoti ir valdyti, lengva nešiotis ir laikyti. * Jums sutaupyti daug lėšų ir laiko nusipirkti naujų stiklo. * Pritaikyti jį kietinimo šviesoje geriau remontas. * Praktiniai automobilių stiklų remonto komplektas visiems protingas savininkai. * Leidžia išgydyti ir remontas visų rūšių žalos, padarytos eismo įvykių, poveikį, susidūrimų * Spalva: Kaip nuotraukose Pakuotės Turinys: 1* Stiklo Remontas, Skysčio 1* Slėgis Bar 1* Sandarinimo Žiedas 1* Slėgio Cilindrų 1* Silikono Galvutė 2* siurbtukas 1* Padėties Atramos Pastaba: 1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: Užpildai, Klijai & Hermetikų, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Užpildai, Klijai & Hermetikų, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Užpildai, Klijai & Hermetikų

Prekės Pavadinimas Ansblue
Funkcija 1 automobilių stiklų nano remonto skystis
Elemento Plotis 2cm
Elemento Aukštis 7cm
Elemento Tipas Glaistai, Klijai & Hermetikų
2 funkcija "PASIDARYK pats" Langų Remonto Įrankiai
Modelio Pavadinimas PC1010
produkto pavadinimas "PASIDARYK pats" Automobilių Stiklų Remonto Komplektas
3 funkcija Nulio Kreko Atkurti
Elemento Ilgio 7cm
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Prekės Svoris 20g
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Specialios Funkcijos prekinis, galinis stiklo remonto komplektas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai