USB Drėkintuvas Įkrovimo Nešiojamų Nano Rūko Purkštuvu Veido Inhaliatoriaus Garlaivis Drėkina Grožio Priemonės Veido Odos Priežiūra

w48728

€1.39

-0.59

€1.98

-29 %

Nauja prekė

Savybės:

1.Pagerina odos tekstūrą: naudojama karšto garo pirtis veido pagerinti veido kraujotaką.

2.Giliai valanti: atveria poras, ramina ir padeda pašalinti nešvarumus, bakterijas ir kosmetikos likučius.

3.Ligų profilaktika: Galite ištrinti plaukų folikulus ir kanalizacijos poras, riebalai, dulkės ir t. t., o taip pat gali nužudyti Propionibacterium acnes ir veiksmingai užkirsti kelią ir gydyti spuogų.

4.Anti-senėjimo:Skatina veido kraujotaką ir odos metabolizmą, išsiuntė maistinių medžiagų, į vidų odos ląstelės, per mažas kraujo indai ir, kad oda lygi, drėgna, minkšta ir rožinė, ir taip pat gali atidėti senėjimo veido odos.

5.Aromaterapija: Pridėti prieskonių ir eterinių aliejų garų, tada jūs galite mėgautis suomiška sauna, aromaterapija namuose.

Aprašymas:

1.Giliai drėkina, įsiskverbia į poras, veda iš nešvarių dalykų, ir, žinoma, runda raumenys yra mažas. Gaivus ir raminantis, išlygina odos tekstūrą ir padidina elastingumą.

2.Medžiaga yra saugus ir aplinkai draugiškas, pastovios temperatūros technologija negadina odos, pavarų skaičius gali būti koreguojamas, ir antgalis gali veiksmingai blokuoti taršos.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta,Rožinė

Medžiaga: PP

Visos Talpa: 50ml

Galia: 130W

Įtampa: 110-220V, 50Hz/60Hz

Matmenys: apytiksl. 19.5*19*18.5 cm

Paketą Sudarė: 1 * Garlaivis 1 * Platus Veido Sauna Kūgio 1 * Nosies Sauna Kūgio 1 * Matavimo Puodelis 1 * Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai

Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)
Įtampa 110-220V, 50Hz/60Hz
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Spalva Balta,Rožinė
Matmenys maždaug. 19.5*19*18.5 cm
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Savybės Pagerinti odos tekstūrą.
Tipas Purškimo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas QIC
Visos Talpa 50ml
dydis 50ml
Modelio Numeris Veido Priežiūra
Medžiaga PP
Galia 130W

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai