Mling 1PC Slam Dunk Meistras Retro Popieriaus Plakatas Sienų Tapybos Namų Bendrabutyje Interneto Kavinė Dekoratyvinės Sienų Lipduko

w5346

€0.40

Nauja prekė

亲爱的朋友们,欢迎来到我们的商店! 好消息:新到者将为我们的追随者准备额外的1%-2%独家折扣. 任何免费赠品或粉丝专区活动,我们都会在第一时间通过我们的粉丝俱乐部或电子邮件通知我们的粉丝和关注者. 答应我们的追随者将获得最优惠的价格和服务. 行动起来,成为我们的关注者,最畅销的商店,折扣继续,惊喜永不止步!

尺寸:50X35CM

付款方式

我们可以接受Visa / MasterCard", "MoneyBookers", "Western Union", 银行转帐等.

Prašome sumokėti per 7 dienas po to, kai jums padaryti užsakymą .

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Mes laivas nuo pirmadienio iki šeštadienio, išskyrus švenčių dienas. Prašome siųsti mums el. laišką prieš savo užsakymą vežamos jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Ekonomikos, logistikos, yra tikrai pigūs, bet tai trunka apie 30 iki 60 darbo dienų. Ar atkreipkite dėmesį, kad ši Paslauga NĖRA stebimi.

Standartinis logistikos trunka apie 35 dienas .Ar atkreipkite dėmesį, kad ši Paslauga yra stebimi.

Operatyvus Aptarnavimas trunka apie 10-15 dienų. Tai yra stebimi pagal savo šalies pašto tarnybos interneto svetainėje Arba Kinijos EMS svetainėje.

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku. Abu Prašome pridėti dar 5 iki 10 dienų vėlavimo.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos prašymo grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžinamos jų originalus ir nepanaudotą būklės ir taip pat turi būti originalioje dėžutėje ir jo pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto. Daryti skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą. O kiekvienas žingsnis yra tada, atrodo, užtikrinti, kad Mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai jūs gaunate elementus, kurie yra bendrovė, aprašymas. Šioje situacijoje Mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad Mes galime ištaisyti. Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir Mes vertiname Jūsų verslą.

Apie Mus

在www.reefaquarium.lt上成功拍摄了4年之后,我们决定开始我们的必杀技. 我们目前专注于妇女和儿童时装和家庭用品.我们重视每位客户以及批发客户. 我们的仓库位于 中国商场商品市场 合肥 . 与相似或相同产品的零售商相比,我们为客户提供最具竞争力的价格.我们提供英语,法语和中文为母语的客户服务.

购买前后,请随时与我们联系. 我们致力于100%的客户满意度. 我们以优质的服务,100%的全额退款和客户满意度保证来支持我们的承诺.

充满信心地竞标

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija

Paramos Bazės Popierius
Stilius Klasikinės
Modelio Numeris HDS68706882
Rėmas No
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Prekės Pavadinimas mling
Forma Vieną
Medžiaga Popierius
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Rėmelio režimu Neįrėminti
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Purškiamojo Dažymo
Originalus No
Formos Horizontalus Stačiakampis
Tipas Plakatas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai