Minkštas Veiklos Knygas Kūdikiams Pradžioje Pažinimo Vystymosi Mano Ramioje Knygų Kūdikių Švietimo Atsiskleisti Medžiaga Mokymosi Knyga Kalba

w53666

€6.24

-2.67

€8.91

-29 %

Nauja prekė

Iš Mini Tudou

1. Švietimo veiklos knyga: Spalvingas kūrinys, minkštas paieškos puslapius, juokingas žaidimas, kurio veiklos, išlaikyti šiek tiek pirštus užimtas. 2. Puikus mokymosi plėtra: Padėti vaikui pažinimo raidė, skaičius, gyvūnų, spalvų, Grafikos ir kt. 3. Tėvai ir vaikai: ryškių spalvų minkšta knyga siūlo tiek tėvų ir vaikų puikus laikas ryšys, šiltas ir mylintis. 4. Skalbti mašinoje: Mūsų minkštas knygos kūdikis yra plaunamas, todėl valymo ir patogiau. 5. Puiki dovana kūdikiams: audinys knyga yra puiki dovana kūdikiams ir mažiems vaikams. Netoksiški ir saugūs vaikams.

Patarimai

1.Didmeninė ir dropshipping yra ir sveikintinas. 2.Didmeninė,mes siūlome nuolaida. 3.Už dropshipping,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Tarnavimo Laikas

Pekino Laikas: Nuo 9:00 iki 18:00 val; Londono Laikas: Nuo 2:00 am iki 11:00 pm; Maskvos Laiku: Nuo 4:00 iki 13:00 pm; Ramiojo vandenyno Vasaros Laikas: Nuo 18:00 iki 3:00 am

Vežimas

1.Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas prieš vežimą. 2.Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir teisingą adresą, mes nesame atsakingi už savo klaidas.

Pristatymo Laikas

1.Mes pakuoti ir laivų sklypo artimiausiu metu. Ir ten bus šiek tiek vėluojama, kai švenčių dienomis. 2.We will ship sklype per Kinija Paštu arba kitų nacionalinių paštu. Paprastai laivybos laikas yra 15-30 darbo dienų, atsižvelgiant į jūsų šalį. Jei jūs negalite gauti savo daiktą per 30 dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane pagalbos.

Po pardavimo Paslaugos

Jei nesate patenkinti klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane dėl sprendimo, o ne palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, o tai reiškia, jums nereikia mūsų paslaugas po pardavimo. Mes stengiamės išspręsti problemą.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Modelio Numeris Vaikams Veiklos Knyga
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Mini Tudou
Amžius < 3 metai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai