Motociklo Proctect Dviračių Veido Kaukė Anti-UV Gaubtas Kaklo Pusę Veido Kvėpuojantis Dulkėms Lankelis Trikampis Sporto Vėjo, Skara

w54138

€1.67

-0.64

€2.31

-27 %

Nauja prekė

Unisex Šalikas Shield Bandana Ausies Kilpos Balaclava Kaklo Getrai Veido Dangtelis nuo Dulkių

1.【 MŪSŲ BANDANA YRA LENGVAS, MINKŠTAS, PLONAS, IR KVĖPUOJANTIS 】Tai drėgmės-wicking ir greitai-dry audinys, kuris saugo jus atvėsti. Kiekvieną bandana yra vienas kietas gabalas, kad pagerina komfortą, lankstumą, ir ilgalaikį patvarumo, kad ji neleidžia prarasti formą. Elastinga tempimo pluoštas saugo bandana vieta ir ne slide.

2.【 MOTERYS VYRAI KAKLO ŠALIKAS, APSAUGO NUO SAULĖS, DULKIŲ, VĖJO, SMĖLIO】 drėgmės wicking audinio šiluma ir drėgmė nuo savo kūno ir už besiūlių bandanna, kad jums jaustis kietas. Mūsų neck gaiter jus cool saulės ir šilta šaltu oru. Ir ji gali padėti apsaugoti jus nuo kenksmingų UV spindulių ir apsaugos jus nuo vėjo ir dulkių.

3.Yra įvairių būdų, kaip konfigūruoti šis universalus dizainas. Nešioti kaip kaklo šilčiau, lankelis, plaukų juosta, balaclava, šalikas, bandana, ausies šilčiau, galvos apdangalą, neckerchief, beanie kepurė, gaubtas, ir apyrankė.

4.【BANDANA KELIŲ VEIKLĄ】 Muzikos Festivaliai, Koncertai, Dviračiais, Žygiai, Joga, Treniruotės, Kieme, Jodinėjimas, Žvejyba, Dviračiai, Motociklai, Motokroso, ATV Dviračiu, Bėgimas,Žygiai, Alpinizmas, Kempingas.

5.【Rankų Plovimo Rekomenduojama 】Su Šaltu Vandeniu (Ne Bleach / Pakabinti Arba Išdžiūti.

Pakuotės Turinys:2 VNT Veidą Padengti

Žymos: Dviračių Veido Kaukė, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Veido Kaukė, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Veido Kaukė

Medžiaga Didelis Pralaidumas Mikropluošto
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai