Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Dėklas RFID /WIFI /GSM /LTE /NFC Blokavimo Mobilųjį Telefoną Signalo Blokavimo Raštas Maišelį Keyless

w59492

€2.24

-0.43

€2.67

-16 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、saugu: Šis automobilis sandarų maišelį turi įmontuotą signalą izoliacijos funkciją,kelią RDA, NFC, "Bluetooth", GPS/SatNav tinklas, 2,3 ir 4G mobiliųjų telefonų ir Wi-fi ryšius, kelią dažnio signalus siunčia arba gauna į savo automobilį nuotolinio valdymo klavišus.

2、 "Keychain" signal jammer: Metalo pamušalas suteikia pilną signalas kliūtis jūsų automobilio raktas. Tai apsaugo nuo vagių iš įlaipinami ir perduoti signalus iš raktų, siekiant išvengti vagysčių ir keyless uždegimo buvo pavogta.

3、Apsaugoti korteles ir elektroninius gaminius, namie ar lauke, tai multi-funkcinis apsauga, krepšys gali būti naudojamas ir banko korteles, atvykimo korteles, raktų pakabukai ir kitų išmaniųjų daiktų, kad elektroninės parduotuvės duomenys. Apsaugos maišą taip pat galite blokuoti elektromagnetinių signalų, kad išvengtumėte netyčinio duomenų praradimo ir sugadinimo.

4、Stiprus dvigubas kišenėje dizainas: maišelis būsto sudaro dvi vidinės kišenės; vienas su metalo pamušalas signaliniai, blokavimo ir kitų konteinerio dėl bendro sandėliavimo. Saugus snap kabliai ir aukštos kokybės vandeniui sintetinės odos maišas gali apsaugoti savo raktus nuo sužalojimo.

5、Pritaikymo Automobilio raktus:Universalus kišenės dauguma automobilių raktus, įskaitant Land Rover Range Rover", "Volkswagen", "Toyota", Lamborghini, Ferrari, BMW, "Maserati", Seagate, Lotus, McLaren, Toyota, Nissan, Honda, Ford, Mercedes , Alfa Romeo, Škoda", "Bentley", "Volvo" ir kt.

Aprašymas:

Šis automobilis sandarų maišelį turi įmontuotą signalą izoliacijos funkciją saugu: užkirsti kelią RDA, NFC, "Bluetooth", GPS/SatNav tinklas, 2,3 ir 4G mobiliųjų telefonų ir Wi-fi ryšius, kelią dažnio signalus siunčia arba gauna į savo automobilį nuotolinio valdymo klavišus.

Keychain signal jammer automobilių vagysčių prevencijai: Metalo pamušalas suteikia pilną signalas kliūtis jūsų automobilio raktas. Tai apsaugo nuo vagių iš įlaipinami ir perduoti signalus iš raktų, siekiant išvengti vagysčių ir keyless uždegimo buvo pavogta.

Apsaugoti kredito kortelių ir kitų elektroninių prietaisų, namie ar lauke, tai multi-funkcinis apsauga, krepšys gali būti naudojamas ir banko korteles, atvykimo korteles, raktų pakabukai ir kitų išmaniųjų daiktų, kad elektroninės parduotuvės duomenys. Apsaugos maišą taip pat galite blokuoti elektromagnetinių signalų, kad išvengtumėte netyčinio duomenų praradimo ir sugadinimo.

Stiprus dvigubas kišenėje dizainas: maišelis būsto sudaro dvi vidinės kišenės; vienas su metalo pamušalas signaliniai, blokavimo ir kitų konteinerio dėl bendro sandėliavimo. Saugus snap kabliai ir aukštos kokybės vandeniui sintetinės odos maišas gali apsaugoti savo raktus nuo sužalojimo.

Universalus kišenės dauguma automobilių raktus, įskaitant Land Rover Range Rover", "Volkswagen", "Toyota", Lamborghini, Ferrari, BMW, "Maserati", Seagate, Lotus, McLaren, Toyota, Nissan, Honda, Ford, Mercedes , Alfa Romeo, Škoda", "Bentley", "Volvo" ir kt.

Informacija:

[Medžiaga]: Oxford medžiaga

[Funkcija]: rda informacija anti-nuskaitymo / anti-radijo informacijos nutekėjimo / ekranas transporto priemonės klavišą signalas

[Size](Maždaug,): Arti dydis: 13cm*8,5 cm/5.12*3.35, Atidarykite dydis: 18*8,5 cm/7.09*3.35 į

[Struktūra]: 1 kortelės poziciją, 1 automobilio rakto padėtis

[Funkcijos]: Užsienio prekybos stiliaus, mados ir paprastas stilius, naudojant vandeniui ir patvarus Oksfordo audinys medžiaga, vidaus rda ekranas audinys, 100% ekranavimas automobilio raktas signalas, RFID anti-kortelės informacijos nutekėjimo.

[Privalumai]: pagrindinis paketas yra paprastas ir praktiškas, dydis yra nedidelis, asmenybės, bet ne viešinimo, paslėptas sagtis dizainas, siekiant apsaugoti jūsų automobilio saugumui.

[Priežiūros Metodą]: Nuvalykite su vandeniu arba nedidelį kiekį ploviklio, ne sausas valymas, poveikio, lyginimo, balinimas.

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo naujienas pirmą kartą, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą per 24 valandas.

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis

Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultai Valdymo Įrašas
Modelis Butas Tipas
Naudoti Signalo Blokavimo Krepšys
Tipas Laikymo Krepšiai
2 funkcija Fob Guard Signalo Blokavimo Maišelis Maišelis
Medžiaga PU+Oxford medžiaga
Produktas Kortelės Telefono Klavišą Krepšys
Klasifikacija Nustatyti
Medžiagos Tipas TPU
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai