Moterų Neopreno Kūno Shaper Prakaito Sauna Kostiumas Juosmens Treneris Bako Viršuje + Lieknėjimo Ziajać Korsetas Shapewear Svorio Fitneso

w66270

€6.76

-2.75

€9.51

-28 %

Nauja prekė

GREITAS SVORIO NETEKIMAS-Tai ši liemenė ir kelnės gali išsaugoti kūno šilumą ir skatina prakaito krūvio metu. Jis yra sudarytas iš neopreno, tai specialiai pagaminti treniruotės, mankšta, kurios gali padaryti jums prakaitas 3 kartus daugiau, kaip niekada anksčiau ir padėti priploti savo pilvą, formuoti savo kojų, prarasti colių ir tirpti riebalai iš karto!

TOBULA KŪNO PLONESNI-Jis yra pastatytas, kad jūsų pilvo, klubų ir šlaunų atrodo griežtesnė ir atspalvių, o teikti firmos kontrolę. Mokslinė projektavimo ir suspaudimo padės jums teisinga laikysena, priploti pilvo, plonas šlaunų, ir įmonė pilvą, todėl daugiau litų figūra ir vizualiai apdaila svorio.

NAUJAUSIAS & FASHION DIZAINAS -- Patogus, lengvas tampri neotex audinio ir juda su savo kūnu, o atliekant bet kokią veiklą. Madinga paprastas dizainas atrodo puikiai ir atitinka visus derinys treniruotės viršūnes ar marškiniai. Jis tinka visoms progoms: Namuose, sporto Salė, Treniruotės, Joga, Bėgimas, Pėsčiomis, vidaus, Lauko; Bet kokiai progai norite numesti svorio ir atrodyti plonesni.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Prekės Pavadinimas OllyMurs
Elemento Tipas Skustukai
Medžiaga Neopreno
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Audinio Tipas Broadcloth
Storis Standartas
Shapewear Shapewear Rinkinys
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris XQS1052
Seksualinio Pobūdžio No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai