150-200Pcs Spalvinga ABS Perlų Mišinys 3-8mm Apvalus Karoliukai, Su anga "PASIDARYK pats" Apyrankę Pakabukai Karoliai Karoliukai Papuošalai Priėmimo

w7534

€0.97

Nauja prekė

Prekės Informacija

1,Spalvinga ABS Perlai. 2,Su Skylėmis, Sumaišykite Dydis 3/4/5/6/8mm. 3,Dydis yra atsitiktinis mišinys 4,Maždaug 150-200pcs į maišelį,apie 10grams(parduodame pagal gramų) 5,Jei perlai yra mažesnis ir perlai yra daugiau 6,Jei perlai yra didesnis, perlai yra mažiau. Skelbimas: 1.Prašome leisti 0.5-1mm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti. 2.ABS, perlų, po 2 kartus, poliravimo, ne pilingas, neblunka, Itin didelio ryškumo, spalvotas, beveik nėra vandens ruonių. 3.Ačiū už maloniai supratimą.

Spalvinga ABS Perlai Su Skylėmis, Funkcija

Šie Karoliukai gali būti naudojami atlikti papuošalai, siuvimo, drabužių, grožio batai, šokių drabužiai, pilvo šokio kostiumai, vestuvių suknelės, kt. spalvų ir daugiau. Yra gražių moterų dienos "pasidaryk pats" reikalingų medžiagų.

45 Mielas Spalvų

1,Visų Spalvų Mišinys 3-8mm Dydžio 10 gramų 2,, Dėl skirtingų kontrasto nustatymai, LED ekranai, spalva gali šiek tiek skirtis.

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai

Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Svoris 10g
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinis Skersmuo 6mm
Spalvos 45 Spalvos
Metalo Tipas NĖRA
dydis Mix 3-8mm
Modelio Numeris Spalvinga, Su Skyle
Bauda ar Mados Mados
Prekės Forma Apvalios Formos
Prekės Pavadinimas itube

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai