DSYCAR 1Pcs 3D Metalų, Automobilių Apdailos Metalo Vadovas Star Klijais Automobilių Ženklelis Emblema Lipdukas Universaliųjų Automobilių Moto Nuoma, Automobilių Stilius

w83169

€2.15

-2.07

€4.22

-49 %

Nauja prekė

Tipas: automobilių lipdukas

Medžiaga: metalas

Dydis(L*W): 6.5*6cm/2.6*2,4 colių

Spalva: juoda/sidabrinė

Apie gaminį:

1.Pagaminti iš didelio tankio Metalo, didelio ryškumo, mūsų emblema, skirta trukti metus, niekada išnyks, vandens įrodymas ir lipni.

2.Pritvirtinta su lipnia juosta, lengva įdiegti, Nėra reikalingas priemones. gali būti taikomas bet švaraus lygaus paviršiaus -transporto priemonių, automobilių durys, automobilių kėbulo ,automobilių pusės sparnas ,automobilių galinis magistraliniai ir kt.

3.Lengva Pašalinti be jokių liekamųjų, niekada pakenkti tapybos jūsų automobilį.

4.Išskirtinį dizainą, perduoti begalinis įdomus jūsų gyvenime. Paprasta, bet negrąžintos automobilio logotipas modeliavimas. Visos nuotraukos yra realios, šaudymus, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate.

5.Universalus: Tinka daugeliui automobilių, sunkvežimių, Visureigių, motociklų, sporto dviračiai, lenktynių dviračiai, custom dviračiai ir kt.

6.Individualizuoti ir atnaujinti savo automobilį, stilingas dizainas suteikia individualų ieškoti.

Kaip naudoti:

1.Švarus diegimo srityje su drėgnu skudurėliu pašalinti riebalai ir dulkės, jei automobilis yra naujai vašku, naudoti kai kurie alkoholio pašalinti perteklinį vašką.

2.Nuplėšti dangtelį atgal klijais ir šilumos lipnios plaukų džiovintuvas.

3.Stick lipdukas ant paviršiaus.

4.Apdaila.

Pastaba: produktas bus nustatytas tinkamai 24 valandas po dirželio. Per šį laikotarpį, nejudinkite produkto. Jei pašalinus produktas, prašome pašalinti lėtai, siekiant išvengti žalos automobilio paviršiaus.

Paketas apima:

1pcs*Automobilių Lipdukas

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai

Tipas Kitos 3D Lipdukas
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Dizainas Žodžius
Kategorijos Lipdukai
Medžiagos Tipas Kita
Elemento Plotis 6.5cm
Modelis Kita
Dropshipping Taip
Modelio Pavadinimas C01760
Prekės Pavadinimas DSYCAR
Kilmės KN(Kilmės)
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Elemento Ilgio 6cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai