1000Pcs Mėlyna spalva-baltas, Tuščias, Kietos Želatinos Kapsulės Dydžio Medicina, Tabletes, Kapsulės, Vitaminai Asmens Sveikatos Priežiūros Tabletes Atvejais, Šakotuvai

w87833

€2.46

-1.05

€3.51

-29 %

Nauja prekė

Savybės: aukštos kokybės, pagal GMP standartus, Tinka vaistai sveikatos ir mitybos produktai.

Specifikacijos : Kapsulės Dydis: 0# Spalva: Mėlyna-Balta Medžiaga:Aukštos kokybės vaistus, želatina Modelis: žr. paveikslėlį app Dydis:2.5*0.8 cm Kiekis: 1bag/1000pcs Pastaba : pildyti nereikia kapsulės, kurių bet koks skystis, suspensija, nes jie ištirps iki vartojimo Laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių, karšto vandens ir aukšta temperatūra Dozės priklauso nuo miltelių, vaistų priežasčių ir kitus reikalavimus. Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

1bag/1000pcs (Be mažmeninio paketo)(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pirkėjų Dėmesį: Mes išsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Apskritai,per 1-3 dienas. Mes atsiųsime produkto atsitiktinai jei mes turime paminėti punktas nuorodą.Tada mes negalime garantuoti, spalvos ar modelio.Tikiuosi jūsų supratimo. Jei esate pardavėju,jūs norėtumėte pirkti daug vienetų, mūsų straipsnis, prašome palikti mums žinutę, mes jums didmeninės kainos. Radę stebėjimo informaciją matyti, kad "pristatymas atšauktas" "pikapas nesėkmės" apie jūsų užsakymą, prašome nesijaudinkite, logistikos informacija gali būti klaidinga, bus atnaujintas kaip įmanoma greičiau.Ir jūs galite susisiekti su mumis užduoti teisingų sekimo numerį, vietoj atidaryti ginčų, ačiū už jūsų supratimą. Mes palikti teigiamą atsiliepimą visi jūs, kai kad baigė, ir palikite mus teigiamų atsiliepimų, taip pat, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes padarysime viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Žymos: , Grožis Ir Sveikata, , Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos,

Medžiaga Aukštos kokybės vaistus, želatina
Modelio Numeris T7HH200988
Kiekis 1bag/1000pcs
Spalva
Elemento Tipas
dydis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai