Mellow atnaujinti Visų Metalų/Teflonto NF V6 Kraken Šilumos Pertraukos Ciklopas Ir Chimera Hotend 2 In 1 Out Antgalis Gerklės Dual Ekstruderiu

w107505

€1.94

-0.24

€2.18

-11 %

Nauja prekė

Geros naujienos! NF komandos oficialiai prisijungė prie mūsų bendrovės, ir aukštos kokybės produkto serijos yra viskas, prižiūri NF.

Siekiant patenkinti didėjančius 3D spausdintuvas entuziastai, mes turime pradėjo aukštos kokybės produktus. Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą. Kai kurie iš mūsų aukštos kokybės produktai gali būti brangesnis nei kiti, tačiau prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes.

Aprašymas:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Grupė: Chimera / Ciklopas / Magic Dragon Taikoma: 1.75 mm prekes Privalumas:vidaus kontrolės apdaila RA 0.4, kuris sumažina užsikimšimo tikimybė. Nėra sriegis ant galvos, todėl, kad siūlai gali būti arčiau šildymo bloko ir sumažinti nuotėkio.

Pastaba: yra dviejų tipų gerklės, mes rekomenduojame naudoti Teflono gerklės pla print, print kitų aukštos temperatūros medžiagų, naudojant visus metalo gerklę.

Pakuotė:

Kraken šilumos pertrauka(pirko)

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai

Elemento Tipas Gerklė
Specifikacijos 1.75 mm Visi Metalo / Teflono
Vidaus kontrolės apdaila Ra 0.4 um
Prekės Pavadinimas Sodraus
Modelio Numeris 11CCHB

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai