85g Šanchajus Sieros Muilas Narkotikų Baktericidinį 4 Odos Sąlygas, Spuogai, Psoriazė Seborrhea Egzema Stabdžių Grybelio Vonia Sveikas, Švarus Muilas

w39792

€3.42

-2.81

€6.23

-45 %

Nauja prekė

ZB013701

85g Šanchajus Sieros Muilas Narkotikų Baktericidinį 4 Odos Sąlygas, Spuogai, Psoriazė Seborrhea Egzema Stabdžių Grybelio Vonia Sveikas, Švarus Muilas

Ypatybė:

Šanchajus Sieros Muilas yra suformuluotas tik probleminės odos gydymui. Pavyzdžiui, Žvynelinė, Spuogai, Egzema, Seborrhea, Herpes, Grybelis Odos. Jis yra praturtintas mineralais iš Negyvosios Jūros ir sieros. Sudėtyje yra Alyvuogių Aliejaus ir Aloe Vera, kurie subalansuoti odos natūralią drėgmę. Tai skatina naują formulę, dezinfekavimo išskiria sieros perteklius iš riebalų ir panaikinti bakterijas veiksminga, kurių sudėtyje.Auxilia gydyti spuogai, įsiskverbia į poras kontroliuoti spuogų dėmių ir padeda išlaikyti odos aiškiai naujų spuogų spuogų.Jis sustoja niežėjimą ir saugo jūsų odą šviežia ir sveika.

Naudojimas Ir Saugojimas:

Šveitiklis paveiktoje zonoje su drungnu vandeniu ir skudurėliu. Gerai išskalaukite ir išlaikyti muilo suds paveiktoje zonoje 3 ~ 5 minutes po skalavimo oda švariu vandeniu.

Pradėti su 1 paraiškos kasdien, vėliau palaipsniui didinti iki 2 kartus per parą, jei reikia, arba taip, kaip nurodė gydytojas. Vengti kontakto su akimis.

Specifikacija:

Svoris: 85g

Pakuotės Turinys: (Pakuotės originalo langelyje)

1x Šanchajus Sieros Muilas

Žymos: Muilas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Muilas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Muilas

Modelio Numeris Šanchajus Sieros Muilas
Feature2 muilas kelionės
function1 Blackhead Valiklis
Feature3 stabdžių psoriaze
style2 balinimo muilas
style1 muilas, odos balinimas
Muilas Tipas Narkotikų Baktericidinį Muilą
Komponentas Narkotikų Baktericidinį
Funkcija valymas
Feature1 Narkotikų Baktericidinį Muilą
Kiekis 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Muilas
Function2 Odos Priežiūros Muilas
NET WT 85g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai